Digital Racing eSM 2021 liikkeelle muhkealla palkintopotilla

14.4.2021 klo 6.18 - Olli Pahkala

Digitaalisen rata-ajon suomenmestaruuksia on ratkottu FiSRAn järjestämänä vuodesta 2015 lähtien, vuodesta 2016 alkaen SEULin eSM-kilpailuna ja 2019 alkaen AKK:n autourheilun SM-kilpailuna. Joka vuosi FiSRA on kumppaneineen onnistunut kasvattamaan palkintopottia edellisestä vuodesta, eikä tämäkään vuosi ole poikkeus!

 

Sarjan yhteistyökumppaneiden Logitechin, Webaston, Fixuksen, iRacingin sekä Virtual Racing Schoolin myötä palkintopottimme koostuu 5000€ rahapalkintopotista, 2000 iRacing-krediitistä, VRS-lahjakorteista, sekä jaamme jopa yli 2500€ edestä Logitech-tavarapalkintoja.

Rahapalkinnot jaetaan viime vuoden tapaan sarjan finaalitapahtuman parhaimmistolle. Myös finaaliin päässeitä ja siellä menestyneitä hemmotellaan livenä kisaamisen lisäksi iRacing-krediitein ja tuotepalkinnoin.

Tänä vuonna palkintoja jaetaan myös karsintasarjasta. Jokaisen karsintakilpailun kolme parasta voittavat Logitech G -sarjan pelikuulokkeet mikrofonilla sekä iRacing-krediittejä. Viime vuodesta poiketen FiSRAn eSM-työryhmä on päättänyt jakaa vuoden 2021 karsintasarjasta myös erikoispalkintoja:

  • Vuoden rookie ($99 VRS-lahjakortti)
  • Rookie-tombola ($99 VRS-lahjakortti)
  • Vuoden tsemppari ($99 VRS-lahjakortti)
  • Kuskien kuski (Logitech G Pro X Wireless) sekä
  • Clean driver-tombola (Logitech G Pro X Wireless)

Erikoispalkintojen reunaehdot sekä palkintopotin jaon löydät sarjan sivuilta. Onnea ja menestystä kaikille Digital Racing eSM -sarjaan!