Digital Racing eSM-finaalirata julkaistu!

23.8.2021 klo 20.23 - Ossian Puhakka

Eihän se suuri yllätys ollut. Kun iRacing julkaisee laserskannatun version tästä Alppien helmestä, ei sitä yksinkertaisesti voi vain sivuuttaa. Siksipä Styrian osavaltiossa sijaitseva Red Bull Ring, joka myös Spielbergin ratana tunnetaan, toimii näyttämönä tämän vuoden Digital Racing eSM-finaalille!

Noin 4,3 kilometrin mittainen ja varsin nopea baana tarjoaa kaikkea sitä, mitä kilparadalta osataan odottaa: Nopeita mutkia, vauhdikkaita suoria, ja teknisempiä osuuksia joissa todella punnitaan kuljettajien ajotaito. Kymmenen mutkaa ei ole paljon, mutta jokainen niistä on luonteeltaan sopivan erilainen, eivätkä hitaammatkaan taitokset tunnu tylsiltä. Se on tarjonnut upeaa kilpailua niin autourheilun kuninkuusluokassa kuin myös muissa sarjoissa, joten valinta on luonteva pienemmällekin formulalle.

Digital Racing eSM-finaali ajetaan lauantaina 2.10., ja televisioidaan suorana Jyväskylästä kello 16:10 alkaen! Merkatkaahan aika jo nyt kalenteriin, niin ei varmasti unohdu. Tarkemmat tiedot kilpailusta julkaistaan myöhemmin, joten nyt viimeistään kannattaa myös pistää Finnish Sim Racing Association ry:n some seurantaan - me olemme (yleensä) aktiivisia niin Facebookissa, Twitterissä, kuin myös Instagramissakin.

 

Otsikkokuva: Iku Merikalla