Maailmanmestaruus jälleen Suomeen? Granite Devices tarjoaa suomeksi selostetut lähetykset iRacingin Rallicrossin MM-sarjasta!

29.9.2021 klo 18.00 - Joni HeikkineniRacingin Rallicrossin MM-sarjan osakilpailut nähdään jälleen kerran suomeksi selostettuna! 

Suomalaisen Simucube -rattilaitteistoja valmistavan Granite Devicesin mahdollistamat lähetykset osakilpailuista nähdään twitch.tv/simracingfi -osoitteessa joka keskiviikko kello 23:55 alkaen 22.9. - 17.11. välisenä aikana. Lähetykset selostaa Ossian Puhakka, asiantuntijana toimii Joni Heikkinen. Jälkilähetykset kilpailuista on nähtävissä Finnish Sim Racing Association ry:n YouTube -kanavalla.

 

Sarja on vuosien mittaan totuttu tuntemaan suomalaisten hyvästä menestyksestä, eikä tämäkään vuosi tee varmasti poikkeusta, sillä mukana taistelemassa maailmanmestaruudesta on peräti 9 härmäläistä. Jo kolmatta vuotta sarjassa ajavat Otto Taskinen ja Tommi Hallman sekä viime vuonna debytoineet Jonne Ollikainen ja Rasmus Tuominen ovat saaneet rinnalle viisi tulokasta Jarno Leskisen, Tommi Nukarisen, Toni Lähteenmäen, Johannes Vähäsen ja Aatu Hakalehdon liityttyä mukaan sarjaan. 

 

Kauden ensimmäinen osakilpailu ajettiin 22.9. Daytonan radalla, eikä kausi olisi voinut suomalaisittain juuri paremmin alkaa sillä Tommi Hallman ja Jonne Ollikainen toivat kilpailusta kaksoisvoiton Suomeen. Voitosta huolimatta Hallman pitää vielä jalat tiukasta maassa. "Kauden ensimmäinen kisa näyttää aina suunnan ja se on todella tärkeä. Toki ero taakse on vielä todella pieni, mutta ehdottomasti näin päin parempi, kuin että joutuisi heti ns. takaa-ajoasemaan", hän kertoi.

Kaksi vuotta kokemusta kerännyt ja ajolaitteisiin panostanut Hallman tyytyy vain ja ainoastaan mestaruuteen. "Hyvällä fiiliksellä lähdetään kauteen. Ensimmäinen vuosi meni vielä täysin opetellessa, viime vuonna oli jo vauhtia, mutta myös muutama virhe ja tänä vuonna ainut tavoite on mestaruus. Mun mielestä se on realistinen tavoite, nyt on laitteet mintissä ja kokemusta myös tarpeeksi, osaa ajaa fiksusti, mutta myös lujaa. Lisäksi itseluottamus on korkealla RallyX Nordic -mestaruuden myötä."

Kauden toinen osakilpailu ajetaan jo tänään 29.9. Atlantan radalla ja suora lähetys starttaa kello 23:55.