Palkinnot Time Trial Challenge - Loppukausi 2018

 

Joka viikko maanantaina valitaan yksi daily race event johon jokainen halukas tykittää kierrosajan. Kierrosajat kerätään talteen, ja vuoden lopussa ajat lasketaan kaikilta viikoilta yhteen. Loppuvuoden kisailut käsittävät 10 viikkoa tästä alkaen ja päättyen maanantaina 17.12.2018.

Mitään rajoituksia ajoapuihin tms. ei ole. Peli itsessään rajoittaa oikomisia ja seinäkontakteja antaen niistä penaltia, ja luotamme toki etteivät pelaajat tällaiseen syyllistyisikään.

Mikäli haluat osallistua niin lisää Luka___83 sekä lstara(tulospalvelu) kaveriksi ja ilmoita PSN-tunnuksesi Facebookin ketjuun, jotta muutkin näkevät ketkä ovat mukana. Mikäli jokin viikko jää väliin niin ei hätää, sillä Hanna (Shiraus82) on lupautunut ajamaan joka viikolle ns. standardikierroksen, jota käytetään esteellisten pelaajien kierrosaikana kyseisellä viikolla.

Kaikki, myös aiempaan challengeen osallistuneet ilmoittautuvat uudelleen tähän.
Jatkossa ei tarvitse enää ilmoittautua joka viikolle erikseen.

PALKINNOT:
------------
Ja koska joulumieltä on jo ilmassa niin challengen ykkössijasta saa valita palkinnoksi joko 12kk PSN+ -jäsenyyttä tai 20€ arvoisen PSN cardin.
Jäljelle jäänyt palkinto arvotaan kauden kaikkiin osakilpailuihin osallistuneiden kesken, poislukien voittaja.

Mikäli Luka___83 sattuisi voittamaan, ykköspalkinto kutistuu 20€ arvoiseksi PSN cardiksi tai 3kk PSN+ -jäsenyydeksi, ja se annetaan toiseksi sijoittuneelle.


Lisätietoja:
https://www.facebook.com/groups/634204530054503/