Kisaraportit 2022 / iRacing -

Järjestä: Sijoitus Uusimmat

Jyrki Aalto (10. sija)

Aika-ajossa ok suoritus, yllättävän paljon rengas kuumenee täällä. Ensimmäinen meni vähän tunnustellen, mutta silti nopein kierros kolmesta. 0,7sek sai kehitystä ajamalla 10 tuntia ja 0,4sek katsomalla dataa tunnin.

Sprintissä hermoilua lähdössä ja Laine pääsi livahtamaan ohi. Pari pientä virhettä aina juuri kun olisi lähelle päässyt, mutta ei vaan löytynyt paikkaa. Pari kierrosta ennen maalia se sitten ratkesi, kun Laine hipaisi nurmikkoa enemmän ja spinnasi. Itse samalla vauhdilla samaa linjaa, mutta sen verran kerkesi nostaa ettei lähtenyt sutimaan.

Päälähdössä pienen virheen jälkeen tipuin edellä ajavista kolmisen sekuntia. Kymmenen kierrosta jahtasin ja ero ei muuttunut, joten imussa oltaisiin pysytty. Lopussa Ollikainen oli spinnannut, mutta piti auton ehjänä. Nakari taas hipaisi kaidetta takakulmalla ja suorakulku kärsi. Lopun taktiikka onnistui täydellisesti, J-P selvästi nopeampana siististi ohi ja sitten siinä imussa ajoin Nakarin kiinni. Tämän jälkeen pari kierrosta kyttäystä, kolmannella ohi parhaassa paikassa ja sitten karkuun. Kierroksella 14 pyyhkäisin pölyt viimeisen mutkan kaiteesta, mutta niin teki Nakarikin. Maalissa eroa lopulta 0,2sek.