FiSRA yhteistyöhön 2022 sarjojen osalta Logitechin ja Webaston kanssa - palkintopotti kasvaa!

17.1.2022 klo 9.19 - Ossian Puhakka

Finnish Sim Racing Association ry julkistaa yhteistyön Logitechin ja Webaston kanssa myös vuodelle 2022. Sopimus käsittää kaikki FiSRA:n järjestämät sarjat. Myös Fixus jatkaa mukana SM-sarjojen osalta.

 

 

Digital Racing eSM, maailman kovatasoisin kansallinen ratasarja, polkaistaan käyntiin ensi viikolla. Odotettavissa on tiukkaa kilpailua, henkeäsalpaavia ohituksia, ja jännitystä aina hamaan loppuun asti.

Se, mitä radalla tapahtuu, on vain jäävuoren huippu. Kyseessä on kuitenkin Autourheilun Kansallisen Keskusliitto AKK:n sekä Suomen Elektronisen Urheilun Liitto SEUL ry:n sanktioima suomenmestaruus, ja täten sekä järjestelyiden että palkintojen tulee olla ensiluokkaisia. Siihen ei puolestaan pystyttäisi ilman tasokkaita yhteistyökumppaneita. Onkin upea juttu, että hedelmällinen yhteistyö kolmen arvostetun sekä laajalti tunnetun brändin kanssa jatkuu tänäkin vuonna!

"Okei, siistiä", kuulen teidän ajattelevan. "Mutta mitä se käytännössä tarkoittaa?"

No, vuosi 2022 tuo tullessaan paitsi entistä suuremman palkintopotin, myös parannuksia sekä ylläpito- että lähetyspuolelle. Lajin kasvattaminen on ollut alusta asti yksi Finnish Sim Racing Association ry:n ensisijaisista tavoitteista, ja vaikka meillä on jo vuosien ajan ollut kansalliseksi sarjaksi äärimmäisen kova taso niin kilpailu- kuin järjestämispuolellakin, ei se tarkoita sitä että voisimme jäädä lepäilemään. Kehitys, kuten tiedätte, loppuu tyytyväisyyteen.

Voimmekin ylpeänä ilmoittaa, että tämän vuoden Digital Racing eSM-sarjan palkintopotti on kasvanut 7500 euroon, jonka lisäksi tarjolla on 4500 euron arvosta iRacing-crediittejä sekä hienoja tuotepalkintoja!

Ketkä tämän lystin sitten mahdollistavat?

Logitech G oli jo viime vuonna vahvasti mukana tukemassa sarjaamme sekä taloudellisesti että upeiden tuotepalkintojen muodossa. Monilla äänet korviin välittääkin Logitechin varta vasten pelaajien tarpeisiin suunnittelemat G-sarjan kuulokkeet. Mikäli omat jäi viime vuonna saamatta, ollos huoleti - niitä on taas tarjolla, muiden Logitech G-sarjan tuotteiden ohella!

Webasto on ollut FiSRA:n uskollinen yhteistyökumppani jo vuosien ajan, eikä asian laita tänäkään vuonna muutu. Webaston tuotteet ovat varsinkin tähän aikaan vuodesta erittäin kovassa käytössä. He pitävät huolen siitä, ettei kilpailut varmasti jätä kylmäksi! Lisäksi Webaston mallistoon kuuluu latausasemat sähköautoilijoiden tarpeisiin.

Fixus, Suomen suurin autokorjaamo- ja varaosaliikeketju on myös tullut tutuksi arvosarjojemme parista, eikä asian laita muutu tänäkään vuonna. Heidän laaja myymälä- ja korjaamoverkosto pitää huolta autoilijoiden tarpeista, olitpa sitten Ikaalisissa tai Ivalossa.

 

Digital Racing eSM 2022 karsintasarja alkaa sunnuntaina 30. tammikuuta kello 19:00. Kuten aikaisemmin, kilpailuita voitte seurata Yle Areenan tai Yle e-urheilun Twitch-kanavan kautta. Tervetuloa mukaan!