Richard Burns Rally pelillä ajettava kuukausirallit -sarja alkaa syksyllä!

18.8.2016 klo 22.37 - Joni Heikkinen

Richard Burns Rally simulaattorilla ajettava kuukausirallit -sarja siirtyy simracing.fi sivustolle. Sarjaa on ajettu aikaisemmin jo kolmen kauden ajan ja nyt vanhaksi jääneet kotisivut löytyvät täältä.

Sarjassa ajetaan tulevan syksyn ja talven aikana kuusi osakilpailua, joista jokaisen kuljettajan viisi parhaiten mennyttä kilpailua lasketaan loppupisteisiin. Kauden loputtua sarjan kolme parasta palkitaan kuukausirallit -aiheisin tuotepalkinnoin. Kilpailut ajetaan etuvetoisilla S1600 -luokan autoilla. 

Sarjassa käytetään ranskalaista RSRBR modia. Ohjeet modin asentamiseen löytyy juuri julkaistusta Richard Burns Rally -oppaasta.

Sarjan kilpailut ajetaan torstaisin, ja kauden ensimmäinen kilpailu on 13.10.2016. Kuskit voi ajaa oman kilpailunsa aina joko kello 15 tai kello 19 ryhmässä, lopputuloksiin huomioidaan kummankin ryhmän ajat.

Jos koet olevasi oman elämäsi Vatanen, tai olet muuten vain kiinnostunut rallin ajamisesta, tule mukaan! Ilmottautumaan pääsee täältä. Sarjan foorumille pääsee tästä.