20/20: Esittelyssä Digital Racing eSM-finalistit!

11.9.2021 klo 7.01 - Ossian Puhakka

 

On taas sen aika! Seuraavan kolmen viikon aikana toimituksemme esittelee maamme parhaimmat virtuaalikuljettajat Valtteri Alanderista aina puolustavaan suomenmestariin Tuomas Tähtelään saakka.

 

Tänä vuonna artikkelit eivät kuitenkaan ole pelkästään allekirjoittaneen horinoita ja (yleensä vääriä) ennustuksia erinäisten kuljettajien menestysmahdollisuuksista. Sen sijaan koko finaalikatras on käyty läpi, kukin heille sopivaan tyyliin, ja puheenvuoro onkin laajalti annettu tarinan tähdille. Luvassa on niin hienoja tarinoita, kovia lupauksia, kuin myös ainakin pienoisia paljastuksia. Osa haastatteluista on juuri niin ytimekkäitä kuin niissä mukana ollut henkilökin, toiset puolestaan muodostuivat melkoisiksi jutustelutuokioksi. Yhdistäviä tekijöitä on kohteiden simuharrastuksen lisäksi myös se, ettei haastatteluja ole retusoitu. Ainoat muokkaukset on tehty selkeyden vuoksi, siis juuri sinun lukukokemuksen parantamiseksi.

Haastattelut on tehty ennakkoon finalistien kanssa sovitun aikataulun mukaisesti, ja julkaistaan karsintasarjan käännetyssä pistejärjestyksessä. Poikkeuksen tähän tekee Tähtelä, sillä puolustava mestari on perinteisestikin ollut esittelyvuorossa viimeisenä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että osakilpailuvoittajat ovat nimenomaan pistetilanteen mukaisella paikalla - siksi Alander avaa pelin maanantaina, lunastihan porilainen finaalipaikan heti kauden avauskilpailussa.

Tähän artikkeliin tullaan liittämään kaikkien kuljettajien haastattelut sekä julkaisupäivämäärät. Mikäli luet tätä vaikkapa finaalipäivän aamuna, löydät kaikki artikkelit alapuolella olevista linkeistä. Niin, ja terkkuja tulevaisuuteen!

 

13.9. Valtteri Alander

14.9. Eero Tuominen

15.9. Toni Lähteenmäki

16.9. Matti Sipilä

17.9. Mika Vähämäki

18.9. Ilkka Kattilakoski

19.9. Timo Karjalainen

20.9. Joni Heikkinen

21.9. Teemu Korhonen

22.9. Christer Andersson

23.9. Matias Vitikainen

24.9. Antti Ahola

25.9. Matti Kaidesoja

26.9. Tomi Katila

27.9. Henry Salmén

28.9. Dani Korpi

29.9. Kim Eriksson

30.9. Oskari Rinne

1.10. Aleksi Elomaa

2.10. Tuomas Tähtelä